Serveis

ÂżQue us oferim?

L4PY ofereix serveis enfocats a acostar les noves tecnologies a les PIMES, per a això es detecten les necessitats de l'empresa i s'implanten les millores tecnològiques, amb la finalitat principal de donar més valor a l'empresa.

Els serveis que s'ofereixen es centren en les següents àrees:

Sofware a mida

L4PY entén que una solució és més efectiva com més precisa és, per això intentem fer un esforç en entendre les necessitats exactes del client, per tal de poder aportar la solució més adequada per a cada cas.

Creiem en projectes clau en mà, com a sistema de diferenciació estratègica en un món competitiu global. És per això que la nostra aproximació és sempre la de comprendre els processos de l'empresa, les seves necessitats, per proposar les solucions que més s'adaptin a la seva estratègia i a la seva realitat.

El retorn de la inversió d'aquest tipus de solucions, permet considerar-les com una opció sempre a tenir en compte per a pimes i microempreses.

Sofware a mida
Tendas Online

Tendas Online

Els espanyols gasten uns 13.000 milions d'euros a compres a la Xarxa, xifra que a Europa només superen Regne Unit, Alemanya i França. Això suposa 865 € per persona a l'any, segons un informe elaborat per Ecommerce Europe.

I una de les dades més importants que revela aquest informe és el relatiu al m-commerce, o el que és el mateix, les adquisicions que es realitzen a través de dispositius mòbils. Aquest últim any passat ha suposat un 'boom' a tot Europa. En total s'han arribat a facturar 17.000 milions d'euros. A Espanya prop de 2,1 milions de persones han comprat en línia valent-se dels seus telèfons.

La crisi, els canvis del mercat, l'evolució del màrqueting, l'estalvi de costos, ... no són poques les raons per pensar a donar el salt i crear una botiga en línia. En L4PY t'oferim una a un preu molt competitiu, que et serà molt fàcil de gestionar. D'aquesta manera podràs introduir, de forma senzilla i eficaç, el teu negoci a internet.

Webs a mida "Responsive"

Des de L4PY t'oferim un disseny web responsive o el redisseny de la teva pàgina web antiga amb un nou disseny net i responsive a un preu fantàstic. Dissenyem llocs web atractius, responsive i professionals, a mida, amb les últimes tecnologies. Ja no tens excuses per no tenir una lloc web amb un disseny innovador visible per a tots els dispositius.

Cada dia mes usuaris consulten les seves webs favorites o fan les seves consultes des de smartphones i tables. El 2015 els llocs web ja reben mes visites des de dispositius mòbils que des d'ordinadors personals. A Espanya, un 60% d'usuaris de mòbils tenen un telèfon intel·ligent, per això amb tota seguretat els llocs webs cada vegada seran mes visitats des de dispositius mòbils.

Crear un lloc web responsive (o disseny adaptable) no vol dir fer una web versió mòbil en un subdomini paral·lel, sinó preparar estructuralment el lloc web perquè s'adaptin tots els seus continguts en funció del dispositiu sobre el qual s'aquesta veient.

Els avantatges dels llocs web 'Responsive' són:

  • Càrrega més veloç del lloc en els dispositius portàtils
  • Millor lectura, amb la mida de lletra adequat per a una lectura còmoda ja sigui en smartphone o tablet.
  • Millor experiència en la navegació: amb botons adaptats per a l'ús tàctil del dispositiu.
  • Estalvi de costos ja que no cal desenvolupar múltiples versions del site o fins i tot desenvolupar una app per Iphone / Ipad i Android.
Webs a mida
Tot al nĂșvol

Tot al nĂșvol

Les aplicacions que desenvolupem estan totes allotjades al núvol, perquè pugui gaudir dels avantatges que ofereix tenir la informació en el núvol. Alguns d'aquests avantatges són:

  • Backups d'arxius: El client es pot despreocupar d'haver de fer suport o còpia de tots els arxius en un lloc segur. Els nostres servidors estan en lloc segur i es realitzen backups amb freqüència. Ens evitarem la possibilitat de perdre informació per accident o que pugui ser robada.
  • Flexibilitat: En tenir els arxius en el núvol ens ofereix l'avantatge de poder accedir als arxius sense importar el lloc o l'hora.
  • Baixos costos: Clarament el núvol estalviés costos en servidors, dispositius de backup, manteniment, programari, etc ...