L4PY, és una jove i dinàmica empresa que s'ha creat al cor del Somontano (Osca), i a Sabadell per oferir consultoria empresarial en noves tecnologies i desenvolupar solucions informàtiques de gestió per a les necessitats de qualsevol petita o mitjana empresa i ens governamentals.

Els Consultors de L4PY són enginyers informàtics amb una àmplia experiència en el sector del desenvolupament del programari i en el de la gestió empresarial de PIMES i multinacionals, tant a nivell de gerència com administratiu, el que permet unir en una única empresa la capacitat d'anàlisi i consultoria de l'activitat empresarial amb la detecció de problemes i la personalització de solucions informàtiques que ajudin a aconseguir els objectius de l'organització.

L4PY desenvolupa per als seus clients des d'un sistema complet de gestió i administració de l'empresa via web, que inclou l'administració, gestió de personal i clients, bases de dades, facturació i comptabilitat, a la part de comunicació externa, sigui pàgina web, sistemes de venda per internet o desenvolupament personalitzat de qualsevol solució que l'empresa necessiti per ser més eficient i generar més beneficis.

L4PY ha desenvolupat un programa únic a Espanya de gestió de serveis i empreses d'atenció domiciliària dins del marc de la nova llei de la Dependència.

L4PY és expert en solucions informàtiques en Comptabilitat amb el nou Pla General Comptable 2008.

L4PY també ofereix als seus clients atenció personalitzada i formació en totes les seves solucions informàtiques de manera que els usuaris finals sempre optimitzaran l'ús de les noves eines.